Pelit

ROCKET LEAGUE SEASON 7 ON TÄYNNÄ SISÄLTÖÄ JA KOSMETIIKKAA

Maestro on auto, joka on yhdistetty luksukseen niin maanteillä kuin Rocket League -areenalla. On hyvä uutinen, että voit nyt omistaa sen ja Rocket Passin 7. kauteen lisätään monia muita palkintoja.

Mikäli Rocket League -kosmetiikka ei ole tasollasi, The Competitive Rewards tai Challenges ovat tänä vuonna ehdottomasti vaivan arvoisia. Jos haluat viedä pelin korkeammalle tasolle, turnaukset ovat jälleen tarjolla.

SEASON 7 ROCKET PASS

Maestro-automaattiskiineistä Golden Phoenixin maaliräjähdykseen ei ole paljon parempaa. Tämä premium-versio Rocket Pass maksaa vain 1100 krediittiä ostaa pelissä ja eteneminen tasojen on sinun päättää työskennellä aikaa tarvitaan nostaa tasoa.

Tasoilla 1-10, kullattu Maestro-iho voi olla sinun saada. On muitakin tasoja, jotka tarjoavat enemmän kosmetiikkaa lunastettavaksi, mukaan lukien violetti Maestro tai keltainen Jeep-iho, tavoitteet, jotka räjähtävät ja lista jatkuu. Kuitenkin lopullinen palkinto Rocket Pass on kauden 7 Rocket Pass on saatavilla vain huipputasolla 61-70, joka on Phoenix tavoite räjähtää, ja Kapteeni Amerikka-aiheinen Maestro.

Kausi 7:n palkinnot kaudelle. Rocket Pass -palkinnot

Toinen vaihtoehto on saada etu ostamalla tämä Rocket Pass Bundle alennuksella 2500 krediitillä. Se on 33 prosentin alennus ja oppaamme mukaan varmasti edullinen.

Tämä Rocket Pass ei kuitenkaan ole yksinoikeus premium-käyttäjille, sillä siinä on myös kohteita, jotka ovat ilmaisia edistymisesi kannalta. Älä kuitenkaan odota ajoneuvon nahkoja, vaan vain esineitä, kuten pyöriä, maalipintoja ja toppeja.

KERÄÄ KILPAILUPALKINNOT JA SAA ILMAISIA KREDIITTEJÄ.

Kausi 6 on ollut melkoinen grindaus, ja se on nyt päättymässä. Tavalliselle Rocket League -pelaajalle saat dekaalit, jotka perustuvat tiettyihin Rocket League -rankkeihisi. Lisäksi Grand Champion- ja Supersonic Legend -rankit saavat myös tittelit palkinnoksi ja tunnustukseksi saavutuksistaan.

Upouusi Rocket Pass maksaa melkoisen summan. On kuitenkin monia tapoja ansaita ilmaisia krediittejä. Uudella kaudella on uusia haasteita, jotka pelaajien on suoritettava ja ansaittava palkintoja, kuten pudotuksia, esineitä ja krediittejä. Mukana on myös klassisia satunnaisia pudotuksia, jotka tuntuvat vedonlyönti NetBet.

Turnaukset ovat myös loistava palkitsemis- ja krediittilähde, mutta ne vaativat kuitenkin oikeat taidot tämäntyyppiseen kilpailulliseen peliin. On hyvä uutinen, että Season 7:n mukana tulee täysin uusi harjoitteluohjelmaominaisuus, joka on nimeltään Custom Training. Aiemmin se oli Training Mode oli ominaisuus, että Training Mode on lähinnä Rocket Leaguen perusasioiden oppimista varten, kuten askelten noudattamista. Se ei siis ole oppimistila, vaan sitä käytettiin opetusohjelmana.

Uudella kaudella otetaan käyttöön Training Pack Progression, jossa maalien ampumiseen tarvittavien vaiheiden järjestystä ei ole asetettu. Tämä antaa pelaajien olla luovia ja tarjoaa pelaajille testialustan, jossa he voivat kanavoida itseään kuvaavaa Cristiano Ronaldoa. Sama ominaisuus on saatavilla myös tallentamiseen, jolloin pelaajat voivat huuhdella ja toistaa niin monta kertaa kuin haluavat.

Uusi harjoitteluominaisuus on kauan odotettu ominaisuus, sillä pelaajat ovat pyytäneet näitä ominaisuuksia, jotta harjoittelu olisi helpompaa. Se on pakollinen ominaisuus pelaajille. Season 7 Rocket Pass ja muut ominaisuudet ovat saatavilla 15. kesäkuuta – 7. syyskuuta, joten koe Maestron jännitys Rocket Leaguessa jo tänään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *