Pelit

Viimeisin OEM-päivitys takaa, että Intelin uusi Arc GPU on taas lähempänä julkaisua

Laitevalmistajat ovat päässeet käsiksi uusiin Arc GPU-osiin.

Intelin paljon odotettu Arc GPU on taas askelen lähempänä päästä pelaajien koteihin: yritys ilmoitti CES 2022 -tapahtumassa, että he ovat alkaneet toimittaa ensimmäisen sukupolven Alchemist GPU:ta OEM-asiakkaille läppäreitä ja tietokoneita varten. Esimerkiksi seuraavat yritykset kuuluvat tälle listalle Acer, Asus, Clevo, Dell, Gigabyte, Haier, HP, Lenovo, Samsung, MSI, and NEC.

Arc GPU:t ovat suuri juttu Intelille, koska niiden uskotaan siirtävän yrityksen uudet Xe-grafiikat läppäreihin ja tietokoneisiin. Se todella veisi Intelin (joka tunnetaan GPU-valmistajana) grafiikka-alalle. Arc GPU:t lupaavat tukea raskaansarjan pelaamiselle ja luoville ominaisuuksille, kuten parempi säteenseuranta ja Intelin tekoälyllä toimiva antialiasointi XeSS. Lyhyesti sanottuna Arc on Intelin tähän asti suurin vaivannäkö taistella AMD:ta ja Nvidian GPU-tuotteita vastaan niin läppäreillä kuin pöytäkoneissakin.

Intelin ensimmäiset Alchemist GPU:t ovat melkein täällä

Valitettavasti emme vielä tiedä, koska ensimmäiset Intelin Arc GPU:lla varustetut OEM-koneet tai yksittäiset kuluttajille pelkältään myynnissä olevat GPU:t tulevat markkinoille. Lisäksi emme tiedä vielä tärkeitä tietoja, kuten montako eri mallia Alchemist GPU:ta tullaan myymään, mitkä grafiikkakorttien todelliset speksit ovat ja kaikki kaikessa paljonko GPU:t tulevat maksamaan.

Intel kertoi CES 2022 -tapahtumassa myös, että Arc GPU:t tulevat olemaan vaatimus Intel Evo -läppäreissä 12. sukupolven H-sarjan sirujen kanssa. Eli luultavasti näemmä ainakin mobiiliversion uusista grafiikkasysteemeistä tulevina kuukausina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *