Teknologiat

Arvo Osake

Arvo Sijoitusosuuskunta on suomalainen sijoitusosuuskunta, joka keskittyy pääasiassa Pohjois-Suomen alueen yritysten tukemiseen ja kehittämiseen. Yhtiö toimii aktiivisena sijoittajana ja omistajana, tavoitteenaan luoda pitkäaikaista arvoa jäsenilleen ja edistää alueellista talouskasvua.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 1989
Pääkonttori Ylivieska, Suomi
Toimiala Sijoitustoiminta
CEO Kati Kivimäki
ISIN FI0009002504
Työntekijät Ei julkistettu
Markkina-arvo Ei julkistettu
Listattu Listaamaton

Mitä Arvo Tekee?

Arvo Sijoitusosuuskunta sijoittaa erityisesti Pohjois-Suomen alueen yrityksiin. Sijoitustoiminnan pääkohteina ovat kasvuhakuiset pk-yritykset, joille Arvo tarjoaa pääomaa ja asiantuntemusta liiketoiminnan kehittämiseksi.

Arvo toimii aktiivisena omistajana ja osallistuu strategiseen päätöksentekoon omistamissaan yrityksissä. Yhtiö tukee myös alueellista yrittäjyyttä ja taloudellista elinvoimaisuutta.

Yhtiön Sijainti

Arvo Sijoitusosuuskunnan pääkonttori sijaitsee Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiö toimii laajasti Pohjois-Suomen alueella ja sillä on merkittävä rooli alueen elinkeinoelämän kehittämisessä.

Arvo Sijoitusosuuskunnan Osake

Arvo Sijoitusosuuskunnan osakkeet eivät ole julkisesti noteerattuja. Osuuskunta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden sijoittaa yhtiön osuuksiin, jotka antavat oikeuden osuuspääoman korkoon ja yhtiön tuottoihin. Osuuskunnan jäsenten omistukset ja äänioikeudet määräytyvät sijoitetun pääoman mukaan.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Arvo Sijoitusosuuskunta
Kaupankäyntitunnus Ei julkistettu
ISIN FI0009002504
Listattu Listaamaton
Osakkeen hinta 100 EUR (2024)
Markkina-arvo Ei julkistettu
Osakkeiden lukumäärä Ei julkistettu

Osakkeiden Kaupankäynti

Arvo Sijoitusosuuskunnan osakkeet eivät ole julkisesti kaupankäynnin kohteena. Osuuksien hankkiminen ja myyminen tapahtuu yhtiön sisäisesti jäsenille ja uusille sijoittajille, jotka täyttävät osuuskunnan jäsenyyskriteerit. Tämä rajoittaa osakkeiden likviditeettiä, mutta tarjoaa pitkäaikaisille sijoittajille vakaan sijoituskohteen.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Vuonna 2023 Arvo Sijoitusosuuskunnan liiketoiminta kehittyi positiivisesti, ja yhtiö jatkoi investointejaan alueellisiin pk-yrityksiin. Yhtiön strategiana on vahvistaa alueellista yrittäjyyttä ja talouskasvua, mikä näkyy sen aktiivisessa roolissa paikallisten yritysten kehittämisessä.

Tulevaisuudessa Arvo pyrkii laajentamaan sijoitustoimintaansa ja lisäämään jäsenpohjaansa, mikä tukee osuuskunnan kasvustrategiaa ja taloudellista vakauden säilymistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *