Teknologiat

Aspocomp Oyj (ACG1V) Osake

aspocomp osake

Aspocomp Oyj on suomalainen elektroniikan ja teknologiatuotteiden valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia piirilevyjä.

Tässä artikkelissa käsitellään Aspocomp Oyj:tä, sen toimintaa ja sijaintia, sekä yrityksen osakkeita ja niiden markkinatilannetta.

Yritysprofiili

Attribuutti Tiedot
Yrityksen nimi Aspocomp Oyj
Perustettu 1979
Pääkonttori Espoo, Suomi
Toimiala Elektroniikka ja teknologiatuotteet
Päätuotteet Piirilevyt, elektroniikan valmistuspalvelut
Toimitusjohtaja Mikko Montonen
Liikevaihto (2023) 33 miljoonaa euroa
Työntekijöiden määrä Noin 130
Osakkeen nimi ASPOCOMP
Pörssilistaukset Helsingin pörssi (HEL:ACG1V)
Markkina-arvo Noin 30 miljoonaa euroa
ISIN-koodi FI0009008080

Mikä on Aspocomp Oyj?

Aspocomp Oyj on suomalainen yritys, joka on erikoistunut piirilevyjen ja elektroniikan valmistuspalveluihin. Yritys perustettiin vuonna 1979 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi elektroniikkamarkkinoilla. Aspocompin pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa.

Mitä Aspocomp tekee?

Aspocomp tarjoaa korkealaatuisia piirilevyjä ja elektroniikan valmistuspalveluja eri teollisuudenaloille:

  1. Piirilevyt: Aspocomp valmistaa monimutkaisia ja teknisesti vaativia piirilevyjä, jotka ovat välttämättömiä monille elektroniikkalaitteille.
  2. Elektroniikan valmistuspalvelut: Yritys tarjoaa kattavia valmistuspalveluja, jotka sisältävät suunnittelun, prototyyppien valmistuksen ja massatuotannon.

Sijainti ja globaali läsnäolo

Aspocompin pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Yrityksellä on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa sen toimimisen globaalilla tasolla ja asiakaspalvelun laajasti.

Aspocompin osakkeet

Aspocompin osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena ja ne tunnetaan tunnuksella “ACG1V” Helsingin pörssissä.

Osakelistaukset

  1. Helsingin pörssi (HEL:ACG1V): Aspocompin ensisijainen listaus on Helsingin pörssissä Suomessa.

Tietoja osakkeista

Aspocompin osakkeet ovat houkutelleet sijoittajia, jotka etsivät altistumista elektroniikkamarkkinoille. Osakkeet tunnetaan vakaasta suorituskyvystään ja potentiaalistaan kasvaa teknologiamarkkinoilla.

Viimeaikainen suorituskyky

Viime vuosina Aspocomp on keskittynyt laajentamaan tuotantokapasiteettiaan ja parantamaan teknologisia ratkaisujaan, mikä on vaikuttanut myönteisesti yhtiön osakkeiden suorituskykyyn.

Aspocompin strateginen painopiste uusien markkinoiden avaamisessa ja tuotannon tehostamisessa on houkutellut sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia.

Johtopäätös

Aspocomp Oyj on merkittävä toimija elektroniikkamarkkinoilla. Yrityksen pitkä historia, monipuolinen tuotevalikoima ja vahva markkina-asema tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

Aspocompin osakkeet, jotka ovat listattu Helsingin pörssissä, tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja kasvavaa alaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *