Teknologiat

Boreo Oyj (BOREO) Osake

Boreo Osake

Boreo Oyj on suomalainen monialayritys, joka toimii teollisuuden ja kaupan alalla. Tässä artikkelissa käsitellään Boreo Oyj:tä, sen toimintaa ja sijaintia, sekä yrityksen osakkeita ja niiden markkinatilannetta.

Yritysprofiili

Attribuutti Tiedot
Yrityksen nimi Boreo Oyj
Perustettu 1969
Pääkonttori Vantaa, Suomi
Toimiala Teollisuus ja kauppa
Päätuotteet Teollisuuskomponentit, elektroniikkakomponentit, tekniset tuotteet
Toimitusjohtaja Kari Nerg
Liikevaihto (2023) 120 miljoonaa euroa
Työntekijöiden määrä Noin 400
Osakkeen nimi BOREO
Pörssilistaukset Helsingin pörssi (HEL:BOREO)
Markkina-arvo Noin 150 miljoonaa euroa
ISIN-koodi FI0009005318

Mikä on Boreo Oyj?

Boreo Oyj on suomalainen monialayritys, joka tarjoaa teollisuuden ja kaupan ratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 1969 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi omalla alallaan. Boreon pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Suomessa.

Mitä Boreo tekee?

Boreo toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella:

  1. Teollisuuskomponentit: Boreo tarjoaa laajan valikoiman teollisuuskomponentteja eri teollisuudenaloille.
  2. Elektroniikkakomponentit: Yritys myy ja markkinoi elektroniikkakomponentteja, jotka ovat kriittisiä monille teknologiateollisuuden toimijoille.
  3. Tekniset tuotteet: Boreo toimittaa erilaisia teknisiä tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden tuottavuutta ja tehokkuutta.

Sijainti ja globaali läsnäolo

Boreon pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Suomessa. Yrityksellä on toimipisteitä ja asiakkaita eri puolilla maailmaa, mikä mahdollistaa sen toimimisen globaalilla tasolla ja asiakkaiden palvelemisen laajasti.

Boreon osakkeet

Boreon osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena ja ne tunnetaan tunnuksella “BOREO” Helsingin pörssissä.

Osakelistaukset

  1. Helsingin pörssi (HEL:BOREO): Boreon ensisijainen listaus on Helsingin pörssissä Suomessa.

Tietoja osakkeista

Boreon osakkeet ovat olleet suosittuja sijoittajien keskuudessa, jotka etsivät altistumista teollisuus- ja kauppasektoreille. Osakkeet tunnetaan vakaasta suorituskyvystään ja kasvumahdollisuuksistaan.

Viimeaikainen suorituskyky

Viime vuosina Boreo on keskittynyt laajentamaan liiketoimintaansa ja parantamaan tarjontaansa, mikä on vaikuttanut myönteisesti yhtiön osakkeiden suorituskykyyn.

Boreon strateginen painopiste uusien markkinoiden avaamisessa ja palvelujen laajentamisessa on houkutellut sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia.

Johtopäätös

Boreo Oyj on merkittävä toimija teollisuus- ja kauppamarkkinoilla. Yrityksen pitkä historia, monipuolinen tuotevalikoima ja vahva markkina-asema tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

Boreon osakkeet, jotka ovat listattu Helsingin pörssissä, tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja kasvavaa alaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *