Pelit

Baldur’s Gate: Dark Alliance on Nyt Saataville PC:lle

Baldur’s Gate: Dark Alliance on BioWaren Dungeons & Dragons -seikkailuun liittyvä toiminta RPG, joka julkaistiin Xboxille ja PlayStation 2:lle vuonna 2001. Vuonna 2021 pelin fanit yllätettiin remasteroidulla versiolla PlayStation- ja Xbox-konsoleille.

Lisäksi julkaisija Black Isle Studios vahvisti, että peli julkaistaisiin myös PC:lle. Uusin yllätys on, että PC-versio on vihdoin julkaistu.

Dark Alliance eroaa aika lailla Baldur’s Gate -pelistä, joka inspiroi sen. Peli painottuu toimintaan RPG:n sijasta. Pelissä on kolme kustomoitavaa hahmoa, joista pelaaja voi valita suosikkinsa.

Haltijanoita, kääpiösoturi ja ihmisjousiampuja. Kolmeosainen seikkailu vie pelaajan Baldur’s Gaten viemäreistä Burning Eye -vuoren huipulle ja jopa Underdarkiin. Voit joko suorittaa kampanjan yksin tai kahden pelaajan tilassa. Steam-versio tukee etäpelaamista, joten voit lähteä seikkailuun kaverisi kanssa, missä tahansa hän asuukaan.

Baldur’s Gate: Dark Alliance maksaa $30 ja valehtelematta hinta on aika kallis. 4K saa pelin näyttämään hyvältä, mutta peli itsessään on silti 20 vuotta vanha PS2-peli. Kiinnostusta herättää vain, että peli on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla tietokonepelinä.

Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition maksaa vain $20.

Eli jos haluat kokea koko RPG-kokemuksen ja vieläpä halvemmalla, tarjolla on modernimpia vaihtoehtoja toiminta RPG:n ystäville.

Jos nostalgia tai uteliaisuus ajavat sinua tai olet pelimaailman superfani, joka on odottanut kaksi vuosikymmentä pelin PC-versiota, suuri päiväsi on vihdoin täällä. Baldur’s Gate: Dark Alliance on myynnissä Steamissä ja GOG:ssa ja tulossa Epic Games Storeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *