Krypto Teknologiat

Suomalainen Tekniikkaan Keskittyvä Logistiikan Startup OGOship Keräsi 4 Miljoonaa Euroa Kestävän Ecommerce-alustan Rakentamiseen

Vuonna 2017 perustettu OGOship on juuri ilmoittanut neljän miljoonan euron rahoituksen, jota johtivat Flashpoint Venture Capital ja Innovestor Ventures. Tekniikkaan keskittyvä logistiikka-alan yritys auttaa ecommerce-yrityksiä luomaan tehokkaampia toimitusketjuja innovatiivisen nopeita ratkaisuja tarjoavan ohjelman kautta.

3PL-kumppani yksinkertaistaa yritysten logistiikan ja varastoinnin ulkoistusta.

OGOship erikoistuu ecommerceen ja tarjoaa kestäviä ratkaisuja, joiden kautta yritykset pääsevät käsiksi kansainvälisiin markkinoihin ilman, että yrityksen itsensä täytyy investoida varastorakennuksiin, palkata työvoimaa tai neuvotella sopimuksia kuljetuksille.

Kestävä kehitys on ainut tapa edetä moderneille yrityksille ja OGOship tarjoaa moniverkostoista logistiikkaa ympäri Eurooppaa sekä pääsyn heidän digitaaliselle alustalleen, jonka yritykset pystyvät helposti integroimaan yhteen markkinoiden suosituimpien ecommerce-alustojen kanssa.

Startup kannustaa alan ja sen toimintatapojen muutokseen, että ecommercesta voitaisiin tehdä kestävämpää. Esimerkiksi he puhuvat muovittomien pakkausten puolesta ja kehottavat yrityksiä valitsemaan lyhimmän reitin toimituksille välttäen mahdollisuuksien mukaan lentämistä.

OGOshipin tarjoavat ratkaisut pystyvät leikkaamaan startupin asiakkaiden toimituskuluja jopa yli 40%.

Samalla toimitusten nopeus lisääntyy yli 70% ja CO2-päästöt vähenevät 96%. Tällä hetkellä logistiikka-alan yritys toimii Euroopan ja Yhdysvaltojen asiakkaiden kanssa. Näistä voidaan nimetä esimerkiksi DPD, DHL ja Budbee. Monikansalliseen tiimiin kuuluu 50 henkeä 5 eri maassa.

EGOship-yrityksen toimitusjohtaja ja perustajajäsen Timo Toivonen on kertonut heidän uskovan jokaisen yrityksen ansaitsevan globaalin ulottuvuuden ilman yrityksen tai planeetan resurssien tuhlaamista. Hänen mukaansa rahoitusta tullaan käyttämään kansainvälisesti laajentumiseen 4-5 uuden maan kautta per vuosi. Tämä nopeuttaa kasvua yrityksen nykyisillä markkinoilla Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Britanniassa.

Rahoitus käytetään siis kasvuun ja se nopeuttaa yrityksen suunnitelmia Euroopan yli ulottuvaan verkostoon.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service
X