Pelit

Cory Barlogilla ei ole ”hajuakaan”, Julkaistaanko God of War Ragnarok Tietokoneille

God of War Ragnarokilla ei vielä edes ole vahvistettua julkaisupäivää PS5:lle ja PS4:lle, mutta haaveilemme jo nyt PC-mahdollisuuksista. Tämä ei kerro Sonyn aikeista tuoda jymymenestyksiään tietokoneille, mutta nyt Sony Santa Monican luova johtaja Cory Barlog on ottanut asian esille. Game Informerin haastattelussa Barlogilta kysyttiin, julkaistaanko jatko-osa tietokoneelle neljän vuoden sisällä sen PS5- ja PS4-julkaisusta, aiemmin kuin sen esiosa.

Hän vastasi:

“En tiedä. Tällä hetkellä otamme yhden pelin kerrallaan ja harkitsemme jokaisen pelin kohdalla, onko se oikea ratkaisu. Mietimme, miten se voisi onnistua. Nauttivatko ihmiset pelistä? Teimmekö asiat oikein? Teimmekö jotain väärin? Mitä voimme tehdä paremmin tulevaisuudessa? Mutta loppujen lopuksi se on Sonyn päätös.”

Vaikka Barlog oli vuoden 2018 julkaisun luova johtaja, Eric Williams on tällä hetkellä tässä roolissa. Sarja näyttää edelleen olevan Coryn sydäntä lähellä, ja hän esiintyy God of War Ragnarokin haastatteluissa.

Barlog oli God of Warin tietokoneelle julkaisun suuri kannattaja, mutta hän sanoi, että hanketta tukivat “useat [PlayStation]-studiot“. Haastattelussa hän kertoi, miten hän suositteli PC-porttia Sonyn johtajille useita kertoja palautelaatikon kautta.

“Yrityksenä ja yksilöllisinä studioina tutkimme tätä edelleen ja pohdimme prosessia ja strategiaa.”

Hassua kyllä, Corylta kysytään myös, miksi hänen mielestään pelaajien pitäisi kokeilla God of Waria PC:llä. Hän sanoi: “Koska se on savuverho, jonka sisällä on todella Silent Hills? Vitsailen tietenkin.” Älä koskaan muutu, Cory. PC-portti on jo ollut valtava menestys Steamissa – tämän artikkelin kirjoittamisen aikana alustan myydyin peli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *