eSports Uutiset

Näyttää Siltä, Että Apex Legendsin PS5-versio Julkaistaan Pian

Natiivi Apex Legendsin PlayStation 5 -versio julkaistaan pian, jos PlayStation Game Sizen Twitter-tilin uutisiin on uskomista.

Profiili, joka selaa PSN-tietokantaa saadakseen tietoa uusista peleistä, on tänä aamuna julkaissut tietoa Battle Royale -pelin PS5-versiosta, joka on kooltaan 80 Gt. Respawn Entertainment ei ole koskaan vahvistanut tämän olevan kehitteillä, mutta huhtikuussa 2020 julkaistujen työpaikkailmoitusten perusteella voitaisiin päästä toisenlaiseen johtopäätökseen.

Tuolloin studio etsi uusia työntekijöitä, jotka voisivat “laittaa seuraavan sukupolven alustat ja tietokoneen äärirajoilleen“. Peli on tällä hetkellä 11. kaudessaan, ja kausi 12 alkaa 8. helmikuuta 2022. PS5-versio voisi hyvinkin olla osa tätä uutta sisältöä.

Apex Legends on yksi kuuluisimmista live-palvelupeleistä, joita ei vielä ole julkaistu PS5-alustalle. Call of Duty: Warzone on toinen, joka on edelleen sidoksissa vuoden 2019 tittelin Call of Duty: Modern Warfare kehikkoon. Activision on kuitenkin luvannut natiivin PS5-version.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *