Muu

“Flora” on Viron mestari 2023

Viron mestaruuskisoille on usein ominaista kova kilpailu tittelistä. Tämä tapahtui vuonna 2023, jolloin tittelin kohtalo ratkaistiin vasta viimeisellä kierroksella. Jos et halua vain seurata tätä turnausta, vaan myös ansaita siitä, rekisteröidy luotettavaan vedonlyöntiliikkeeseen, täytä sitten saldosi ja saat bonus vedonlyönti. Sen voi sijoittaa uusiin ennusteisiin.

Ne hyväksytään myös yhteenottoihin, joihin liittyy”Flora”. Juuri tämä seura voitti Viron mestaruuden vuonna 2023. Tällaista tulosta tuskin voidaan kutsua sensaatioksi. Joukkue on sijoittunut sijoitusten kärkeen 4 kertaa viimeisen 5 vuoden aikana. Vuonna 2023 Tallinnalaisseuran pelaajilla oli kuitenkin vaikeaa.

pastedGraphic.png

Tiimi varmisti mestaruuden vasta viimeisellä kierroksella. Onneksi käytettävissä oleva reservi riitti 2 pisteen pääkilpailijan – “Levadian” – edelle. Muuten, saatu boonus tulokkaat voivat myös sijoittaa vedonlyönti sen ottelun, se ei ole vaikea voittaa takaisin vedonlyönti kannustusta.

Kaiken kaikkiaan Flora pelasi hienon kauden. Seura hävisi koko vuoden aikana vain kolme kertaa. Tällä joukkueella on liigan paras hyökkäys sekä luotettavin puolustus. Kaikki tämä todistaa, että kultamitalien voittaminen on luonnollinen ilmiö.

Flora mestaruuden tärkeimmät tekijät

Flora pidettiin mestaruussarjan ennakkosuosikkina. Ja joukkue onnistui täysin perustelemaan asemansa. Pelaajat selviytyivät paineista ja heillä oli todella hieno kausi. Heidän tulevaa menestystään on helppo seurata Vivatbet.ee. Joukkueen ottelut Viron liigan lisäksi myös muissa turnauksissa ovat katettuna täällä.

Tärkeimmät tekijät, jotka auttoivat “Flora” voittamaan mestaruuden kaudella 2023:

  1. Hyvä yhteisymmärrys pelaajien välillä. Kaikki pelaajien toimet olivat vakiintuneita ja hyvin harjoiteltuja. Tämän ansiosta joukkueen pelaajat eivät käytännössä sallineet väärinkäytöksiä kentällä. Se auttoi heitä pelaamaan paljon otteluita korkealla tasolla.
  2. Paljon kokemusta. Kuten jo mainittiin, seura oli voittanut 4 mestaruutta viimeisen 5 vuoden aikana. Luonnollisesti sen joukkueessa oli riittävästi kokeneita esiintyjiä, jotka tiesivät erinomaisesti, miten tehoja jaetaan pitkällä aikavälillä.
  3. Johtajien kirkkaat esitykset. Voit esimerkiksi huomata Vasiljevin kirkkaan pelin. Hän teki kauden aikana 14 maalia ja nousi yhdeksi Viron mestaruussarjan parhaista maalintekijöistä.

Voit seurata tätä mestaruutta helposti jo nyt Vivatbet. Jokainen ottelu, jossa “Flora” ja sen vastustajat ovat mukana, on katettu täällä. Rekisteröidy pian ja aloita tietämyksesi osoittaminen ja rahan ansaitseminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *