Teknologiat

Lockheed Martin Osake

Lockheed Martin Corporation on yhdysvaltalainen ilmailu- ja puolustusalan yritys, joka on yksi maailman suurimmista asejärjestelmien, avaruusteknologian ja turvallisuusratkaisujen toimittajista.

Yhtiö on merkittävä toimija maailmanlaajuisilla puolustusmarkkinoilla ja se tunnetaan erityisesti kehittyneistä lentokoneistaan, ohjusjärjestelmistään ja avaruusratkaisuistaan.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 1995 (Lockheed Corporation ja Martin Marietta yhdistyivät)
Pääkonttori Bethesda, Maryland, Yhdysvallat
Toimiala Ilmailu- ja puolustusteollisuus
CEO James D. Taiclet
ISIN US5398301094
Työntekijät 116,000 (2024)
Markkina-arvo 70,5 miljardia USD (2024)
Listattu NYSE (New York Stock Exchange)

Mitä Lockheed Martin Tekee?

Lockheed Martin toimii neljällä päätoiminta-alueella: Aeronautics (ilmailu), Missiles and Fire Control (ohjukset ja tulenhallinta), Rotary and Mission Systems (pyörivien siipien ja tehtäväjärjestelmät) sekä Space (avaruus). Yhtiön tunnetuimpia tuotteita ja palveluja ovat:

  • F-35 Lightning II: Viidennen sukupolven monitoimihävittäjä.
  • Aegis Combat System: Merivoimien ohjuspuolustusjärjestelmä.
  • THAAD (Terminal High Altitude Area Defense): Pitkän kantaman ohjuspuolustusjärjestelmä.
  • Orion: NASA miehitetty avaruusalus.

Yhtiön Sijainti

Lockheed Martinin pääkonttori sijaitsee Bethesda, Marylandissa, mutta yhtiöllä on toimipaikkoja ja tuotantolaitoksia ympäri Yhdysvaltoja ja maailmanlaajuisesti.

Lockheed Martin Osake

Lockheed Martinin osake on listattu New Yorkin pörssissä kaupankäyntitunnuksella LMT. Osakkeen ISIN-koodi on US5398301094. Yhtiön osakkeet kuuluvat ilmailu- ja puolustusteollisuuden sektoriin ja ovat merkittävässä asemassa sijoittajien salkuissa.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Lockheed Martin Corporation
Kaupankäyntitunnus LMT
ISIN US5398301094
Listattu NYSE
Osakkeen hinta 468,62 USD (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 70,5 miljardia USD (2024)
Osakkeiden lukumäärä 277 miljoonaa

Osakkeiden Kaupankäynti

Lockheed Martinin osakkeet ovat olleet listattuina New Yorkin pörssissä vuodesta 1995. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 468,62 USD, ja yhtiön markkina-arvo oli 70,5 miljardia USD. Yhtiö jakaa osinkoa neljännesvuosittain, ja vuoden 2024 osinkotuotto oli yhteensä 6,30 USD per osake.

Taloudelliset Tiedot

Lockheed Martinin vuoden 2024 taloudelliset näkymät ovat vahvat. Yhtiö odottaa nettomyyntiä olevan 68,5–70 miljardia USD ja laimennettua osakekohtaista tulosta 25,65–26,35 USD. Yhtiön vapaa kassavirta arvioidaan olevan 6,0–6,3 miljardia USD​​.

Yhteenveto

Lockheed Martin Corporation on yksi maailman johtavista ilmailu- ja puolustusalan yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman kehittyneitä tuotteita ja palveluja.

Yhtiön osakkeet tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden hyötyä puolustusteollisuuden kasvusta ja teknologisista innovaatioista. Lockheed Martin on vahva toimija sekä taloudellisesti että operatiivisesti, ja se jatkaa investointeja uusiin teknologioihin ja markkinoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *