Teknologiat

Fifax Osake

Fifax Abp on suomalainen yritys, joka keskittyy kestävään kalankasvatukseen maalla sijaitsevissa laitoksissa. Yritys on tunnettu innovatiivisesta kiertovesitekniikastaan (Recirculating Aquaculture Systems, RAS), jonka avulla se pystyy kasvattamaan kalaa ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 2012
Pääkonttori Ahvenanmaa, Suomi
Toimiala Kalankasvatus
CEO Samppa Ruohtula
ISIN FI4000496328
Työntekijät Ei julkistettu
Markkina-arvo 16,9 miljoonaa EUR (2024)
Listattu Nasdaq First North Growth Market Finland

Mitä Fifax Tekee?

Fifax harjoittaa kestävää kalankasvatusta käyttäen kiertovesitekniikkaa, jossa kalat kasvatetaan suljetuissa vesijärjestelmissä maalla sijaitsevissa sisätiloissa. Tämä teknologia mahdollistaa lähes täysin suljetun vesikierron, mikä vähentää vedenkulutusta ja ympäristön saastumista. Yhtiö kasvattaa erityisesti lohikaloja, ja sen tuotantokapasiteetti on yli 3 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa.

Yhtiön kalankasvatusprosessi on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset ja tarjoamaan korkealaatuista kalaa markkinoille ympäri vuoden. Fifaxin tavoitteena on olla johtava toimija suuressa mittakaavassa toteutettavassa kestävän kalankasvatuksen alalla, ja se pyrkii jatkuvasti parantamaan teknologisia ratkaisujaan ja tuotantoprosessejaan.

Yhtiön Sijainti

Fifaxin pääkonttori sijaitsee Ahvenanmaalla, joka on tunnettu puhtaasta ympäristöstään ja hyvistä luonnonvaraisista resursseistaan. Yhtiö hyödyntää paikallisia resursseja ja teknologiaa parantaakseen tuotantonsa tehokkuutta ja kestävyyttä.

Fifaxin Osake

Fifaxin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -pörssissä kaupankäyntitunnuksella FIFAX. Osakkeen ISIN-koodi on FI4000496328. Yhtiön osakkeet kuuluvat kalankasvatussektorille ja ne tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden osallistua kestävän kalankasvatuksen kasvuun.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Fifax Abp
Kaupankäyntitunnus FIFAX
ISIN FI4000496328
Listattu Nasdaq First North
Osakkeen hinta 0,214 EUR (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 16,9 miljoonaa EUR (2024)
Osakkeiden lukumäärä Ei julkistettu

Osakkeiden Kaupankäynti

Fifaxin osakkeet ovat olleet listattuina Nasdaq First North Growth Market Finland -pörssissä. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 0,214 EUR, ja yhtiön markkina-arvo oli 16,9 miljoonaa EUR.

Osakkeiden kaupankäyntivolyymi on kasvanut yhtiön jatkuvien teknisten parannusten ja tuotantokapasiteetin laajentamisen myötä. Yhtiö on investoinut merkittävästi uusiin tuotantoyksiköihin ja on ottanut käyttöön toisen kasvatusyksikön vuonna 2024, mikä lisää sen tuotantokapasiteettia entisestään.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Fifax on jatkanut kasvuaan ja kehittänyt teknologioitaan parantaakseen tuotantotehokkuuttaan ja kestävyyttään. Vuonna 2023 yhtiö aloitti toimintansa uudelleen ja saavutti suunnitellut tuotantotavoitteensa.

Yhtiön kalanviljely etenee suunnitelmien mukaisesti, ja koko kalakanta on tällä hetkellä noin 225 tonnia. Yhtiön tavoitteena on ottaa käyttöön kolmas kasvatusyksikkö vuoden 2024 loppuun mennessä, mikä nostaa sen teknisen tuotantokapasiteetin yli 3 miljoonaan kiloon.

Yhteenveto

Fifax Abp on innovatiivinen suomalainen kalankasvatusyritys, joka hyödyntää edistyksellistä kiertovesitekniikkaa vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan ja tarjotakseen korkealaatuista kalaa ympäri vuoden. Yhtiön osakkeet tarjoavat mielenkiintoisen sijoitusmahdollisuuden kestävän kehityksen ja paikallisen tuotannon tukemiseksi.

Fifax jatkaa kasvuaan ja teknologian kehittämistä varmistaakseen kilpailukykynsä ja markkina-asemansa tulevaisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *