Pelit Uutiset

Minecraft-fani rakensi valtavan käärmeen redstonesta 

Minecraft-modaaja, joka tunnetaan uskomattoman vaikein ja monimutkaisten laitteiden luomisesta Mojangin pelissä, on rakentanut valtavan käärmeen tunnetusta mobiilipelistä, joka oli todellinen ilmiö 2000-luvun alussa. Se tunnettiin erityisesti Nokia-puhelimien mukana tulevana pelinä. Minecraft on yksi pelikartaltaan maailman suurimmista peleistä ja se on täynnä loputtomasti mahdollisuuksia luoda. Pelin suosio ei tunnu loppuvan, vaikka peli on jo yli vuosikymmenen ikäinen.  

Jos olet koskaan pelannut Minecraftia, tunnet varmasti pelin rakennusmekaniikat ja tiedät, että vaikka aloittelijat voivat rakentaa yksinkertaisia laatikkotaloja, etenevät rakennusprojektit nopeasti mitä uskomattomimpiin rakennelmiin. Reddit-käyttäjä mattbatwings2 latasi hiljattain pätkän hänen viimeisimmästä projektistaan, joka on valtava versio Snake-pelistä. Se on valmistettu kokonaan redstonesta. Klipissä pelin näytetään toimivan samalla tavalla kuin alkuperäisessä pelissä. Jos Nokian peli on tuttu, huomaa yhtäläisyydet välittömästi. 

Alkuperäinen peli on kohtuullisen yksinkertainen, mutta älypuhelimia edeltäneenä aikana se oli mobiilipelaamisen huippua. Kun mattbatwings2:lta kysyttiin asiasta kommenteissa, hän kertoi projektiin kuluneen muutamia viikkoja, kun hän työskenteli sen parissa silloin tällöin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *