Krypto

Oletko Aloittelija Kryptovaluutoissa? Tämä on Mitä Sinun Tulee Tietää

Toisin kuin osakemarkkinat, kryptomarkkinat ovat sääntelemättömät, ja sen seurauksena sen arvo vaihtelee päivittäin. Kun otetaan huomioon näiden digitaalisten valuuttojen suuri volatiliteetti, tässä on mitä sinun tulee tietää ennen kryptovaluuttamarkkinoille sijoittamista.

Kryptovaluutat ovat digitaalisia hyödykkeitä, joita voidaan käyttää investointeihin ja online-yrityksiin, kuten nettikasino NetBet. Salaus suojaa sitä, mikä tekee väärentämisestä ja kaksinkertaisesta kuluttamisesta melkein hankalaa.

On tärkeää muistaa, että kryptovaluutta ei ole olemassa fyysisesti; siksi et voi poimia Bitcoinia ja pitää sitä kädessäsi. Ja toisin kuin Intian rupia, kryptovaluutan arvoa ei ylläpidä keskuselin. Sen sijaan nämä vastuut on jaettu kaikkialla Internetissä kryptovaluutan käyttäjien kesken. Lisäksi jokainen kryptovaluuttakolikko koostuu yhdestä ohjelmistokoodirivistä. Tämän ansiosta niitä on helppo seurata ja tunnistaa, kun niitä vaihdetaan, koska niitä ei voi kopioida.

Kuinka se toimii?

Hallitus tai muu keskusviranomainen ei tue kryptovaluuttoja. Sen sijaan he kulkevat tietokoneiden verkon läpi. Se vaihdetaan peer-to-peer Internetin kautta ilman välikäsiä.

Kryptovaluutat ovat hajautettuja, mikä tarkoittaa, että mikään hallitus tai pankki ei valvo niiden luomista, arvostusta tai kauppaa. Salaus suojaa kaikki kryptotapahtumat varmistaen, että vain lähettäjä ja viestin aiottu vastaanottaja näkevät sen sisällön.

Ovatko kryptovaluutta ja lohkoketju sama asia?

Ei. Blockchain on tekniikka, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen olemassaolon. Lohkoketju on hajautettu digitaalinen tietokanta tapahtumista, joka kattaa koko tietokoneverkoston. Pidä sitä pääkirjana, joka tallentaa kyseisen käteispalan koko historian.

Toisin sanoen se on tietojen tallennusmenetelmä, joka vaikeuttaa hakkerointia. Joka kerta kun Blockchainissa tapahtuu uusi tapahtuma, tapahtumasta kirjataan tietue jokaisen osallistujan pääkirjaan.

Lohkoketjutietokanta voi sisältää huomattavan määrän dataa, jota useat ihmiset voivat käyttää ja päästä käsiksi samanaikaisesti.

Blockchain on kuitenkin erilainen siinä, että yksittäinen henkilö tai organisaatio ei hallitse sitä, mikä tekee siitä turvallisemman ja luotettavamman. Lähtökohtana on, että kukaan ei voi ottaa Blockchainia hallintaansa ja muokata tietoja, koska kenelläkään ei ole pääsyä siihen.

Kuinka pidät kryptovaluuttasi turvassa?

Kryptovaluutta säilytetään “lompakossa”, johon pääsee käsiksi syöttämällä “yksityinen avaimesi”, joka on superturvallisen salasanan kryptovastine ja jota ilman kryptonomistaja ei pääse käsiksi rahoihin.

Kryptolompakko ylläpitää yksityisiä avaimia, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia ja Ethereumia. On syytä huomata, että kolikoitasi säilytetään Blockchainissa ja tarvitset yksityisen avaimesi voidaksesi siirtää toisen henkilön lompakkoon.

Mikä on paras tapa ostaa kryptovaluutta?

Kuten osakemarkkinoilla, kryptomarkkinoilla on pörssejä tai välittäjiä, jotka toimivat edistäjinä. Nämä vaihtajat veloittavat usein jokaisesta tapahtumasta maksun tai palkkion. Jotkut jopa tarjoavat palkintoja tietyn virstanpylvään saavuttamisesta, kun taas toiset tarjoavat heille tervetuliaislisän.

Jokaisella pörssillä voi olla erilainen käytäntö. Bitcoinien hallussapidon kannalta kryptopörssit ovat riippuvaisia ​​sijoittajista. Tämä tapahtuu, kun käyttäjät tallettavat kryptoa myydäkseen ja uudet käyttäjät tulevat pörssiin ostamaan sitä, mikä mahdollistaa kaupankäynnin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *