Teknologiat

Springvest Osake

Springvest Oyj on suomalainen sijoituspalveluyritys, joka keskittyy listaamattomien kasvuyritysten rahoittamiseen. Yhtiö tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa potentiaalisiin kasvuyrityksiin ja osallistua niiden menestystarinaan.

Springvest tunnetaan laajasta ja laadukkaasta kohdeyritysvalikoimastaan sekä tehokkaasta rahoituskierrosten järjestämisestä.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 2012
Pääkonttori Helsinki, Suomi
Toimiala Sijoituspalvelut
CEO Päivi Malinen
ISIN FI4000322328
Työntekijät Ei julkistettu
Markkina-arvo 45 miljoonaa EUR (2024)
Listattu Nasdaq First North

Mitä Springvest Tekee?

Springvest Oyj tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa listaamattomiin kasvuyrityksiin, jotka ovat läpäisseet yhtiön tiukan valintaprosessin. Yhtiö järjestää vuosittain useita rahoituskierroksia, joiden kautta sijoittajat voivat tukea lupaavia suomalaisia kasvuyrityksiä.

Springvestin liiketoimintamalli perustuu palkkioihin, jotka se saa rahoituskierrosten järjestämisestä sekä omistamistaan osakeoptioista kohdeyrityksissä.

Yhtiön Sijainti

Springvestin pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Pohjoisesplanadi 21 B. Yhtiö toimii pääasiassa Suomen markkinoilla, mutta sen vaikutus ulottuu laajasti kotimaisiin kasvuyrityksiin.

Springvestin Osake

Springvestin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -pörssissä kaupankäyntitunnuksella SPRING. Osakkeen ISIN-koodi on FI4000322328. Yhtiön osakkeet tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden hyötyä listaamattomien kasvuyritysten arvon noususta ja niiden menestyksestä.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Springvest Oyj
Kaupankäyntitunnus SPRING
ISIN FI4000322328
Listattu Nasdaq First North
Osakkeen hinta 5,80 EUR (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 45 miljoonaa EUR (2024)
Osakkeiden lukumäärä 7,758,620

Osakkeiden Kaupankäynti

Springvestin osakkeet ovat olleet kaupankäynnin kohteena Nasdaq First North Growth Market Finland -pörssissä vuodesta 2021 lähtien.

Osakeantien ja rahoituskierrosten onnistuminen on auttanut yhtiötä kasvattamaan tunnettuuttaan ja sijoittajapohjaansa. Yhtiön osake on ollut vakaassa nousussa, ja sen markkina-arvo on tällä hetkellä noin 45 miljoonaa euroa.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Springvestin liiketoiminta on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhtiö on vakiinnuttanut asemansa johtavana julkisten osakeantien järjestäjänä Suomessa. Vuonna 2023 yhtiö järjesti 10 rahoituskierrosta, joilla kerättiin yhteensä 25 miljoonaa euroa kasvuyrityksille. Springvestin tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset, ja yhtiö odottaa kasvun jatkuvan vahvana myös tulevina vuosina.

Springvestin osakkeet tarjoavat sijoittajille mielenkiintoisen mahdollisuuden osallistua suomalaisten kasvuyritysten rahoitukseen ja hyötyä niiden arvon noususta. Yhtiön tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvuaan ja tarjota sijoittajilleen houkuttelevia tuottoja myös tulevaisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *