Teknologiat

Renault Osake

Renault SA on yksi maailman johtavista autovalmistajista, joka on tunnettu innovatiivisista ja laadukkaista ajoneuvoistaan. Yhtiö on merkittävä toimija globaalissa autoteollisuudessa ja sillä on laaja tuotevalikoima henkilöautoista hyötyajoneuvoihin.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 1899
Pääkonttori Boulogne-Billancourt, Ranska
Toimiala Autoteollisuus
CEO Luca de Meo
ISIN FR0000131906
Työntekijät 105,497 (2024)
Markkina-arvo 13,5 miljardia EUR (2024)
Listattu Euronext Paris

Mitä Renault Tekee?

Renault valmistaa ja myy erilaisia ajoneuvoja, mukaan lukien henkilöautot, hyötyajoneuvot ja sähköajoneuvot. Yhtiö on osa Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssia, joka on yksi maailman suurimmista autoteollisuuden ryhmittymistä. Renaultin tuotevalikoima kattaa useita tunnettuja automalleja, kuten Clio, Megane ja Kadjar, sekä innovatiivisia sähköautoja kuten Zoe ja uusi Megane E-Tech Electric.

Renault panostaa voimakkaasti kestävään kehitykseen ja sähköajoneuvojen markkinoiden kasvattamiseen. Yhtiö investoi myös älykkäisiin liikkumisratkaisuihin ja teknologioihin, kuten autonomisiin ajoneuvoihin ja älykkäisiin liikennejärjestelmiin.

Yhtiön Sijainti

Renaultin pääkonttori sijaitsee Boulogne-Billancourtissa, Ranskassa, mutta yhtiöllä on tuotantolaitoksia ja tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Renault toimii globaalisti ja sillä on merkittävä markkinaosuus Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

Renaultin Osake

Renaultin osake on listattu Euronext Paris -pörssissä kaupankäyntitunnuksella RNO. Osakkeen ISIN-koodi on FR0000131906. Renaultin osakkeet ovat suosittuja sijoittajien keskuudessa, koska ne tarjoavat mahdollisuuden hyötyä autoteollisuuden kasvusta ja yhtiön jatkuvasta innovoinnista.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Renault SA
Kaupankäyntitunnus RNO
ISIN FR0000131906
Listattu Euronext Paris
Osakkeen hinta 48,14 EUR (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 13,5 miljardia EUR (2024)
Osakkeiden lukumäärä 416,211,000

Osakkeiden Kaupankäynti

Renaultin osakkeet ovat olleet kaupankäynnin kohteena Euronext Paris -pörssissä vuodesta 1994 lähtien. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 48,14 EUR.

Yhtiö on tunnettu vakaasta taloudellisesta suorituskyvystään ja vahvasta markkina-asemastaan. Renault jakaa myös osinkoa säännöllisesti, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen pitkäaikaisille sijoittajille.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä Renault raportoi 11,7 miljardin euron liikevaihdon, mikä on 5,9 % kasvua edellisvuoteen verrattuna. Yhtiön vahva suorituskyky johtui erityisesti Euroopan markkinoiden kasvusta ja uusien mallien, kuten Megane E-Tech Electricin, lanseerauksesta. Renault jatkaa investointejaan sähköajoneuvojen kehittämiseen ja pyrkii vahvistamaan asemaansa kestävän liikenteen edelläkävijänä.

Renaultin tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset, ja sen odotetaan jatkavan kasvuaan erityisesti sähköajoneuvojen ja uusien teknologioiden saralla. Yhtiö pyrkii myös laajentamaan markkinaosuuttaan globaaleilla markkinoilla ja parantamaan operatiivista tehokkuuttaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *