Pelit Suoratoisto Teknologiat Uutiset

Uutisia Hogwarts Legacy -pelistä on Tulossa Vuoden Alussa

Harry Potter -sarjan vaikutusta pop-kulttuuriin on vaikeaa vähätellä. Valtavat fanikunnan takia Hogwarts Legacy -peliin kohdistuu suuria odotuksia. Edes J.K. Rowlingin viime aikoina saama negatiivinen huomio ei ole vaikuttanut pelin odotukseen.

Niin fanit kuin peliä boikotoivat henkilöt ovat varmasti kiinnostuneita kuulemaan lisää uutisia projektista, jonka julkaisu on suunniteltu vuodeksi 2022.

Hogwarts Legacy on pian julkaistava RPG-peli, jonka kehittäjä on Avalanche Software. Pelaaja pääsee tutkimaan J.K. Rowlingin luomaa velhomaailmaa. Peli sijoittuu 1800-luvulle kauan ennen kirjasarjan tapahtumia. Pelaajat voivat luoda oman kustomoitavan velhon tai noidan, joka aloittaa viidennen vuoden opiskelijana Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Pelinkehittäjät ovat olleet hiljaisia kuluneen vuoden aikana, mutta Avalanche Softwaren vahvistetun Twitter-tilin hiljattainen twiitti päätti hiljaisuuden.

Twiitti toivotti faneille hyvää joulua pelitiimiltä ja lupasi päivityksiä projektista tulevana vuonna. Yksi mahdollinen selitys Avalanche Softwaren hiljaisuudelle on Harry Potterin luojan J.K. Rowlingin lisääntynyt äänekäs transfobia, joka on vaikuttanut moniin ihmisiin sekä projekteihin.

Jos pelinkehittäjät hiljenivät etsiessään ratkaisua J.K. Rowlingin transfobisiin kommentteihin Hogwarts Legacy -pelin julkaisua ajatellen, luvatut uutiset saattavat käsitellä tätä aihetta. J.K. Rowlingin ollessa yhä äänekkäämpi mielipiteidensä ja negatiivisten kommenttiensa kanssa ja antaessa rahaa transsukupuolisia vastustaville henkilöille sekä organisaatioille, yhä useammat Harry Potter -fanit ovat päättäneet ottaa etäisyyttä niin J.K. Rowlingiin kuin koko Harry Potter -maailmaankin.

Hogwarts Legacy -pelin tulevaisuuden takaamiseksi pelintekijöiden täytyy ottaa nämä ongelmat puheeksi ja löytää ratkaisu negatiivisten näkemysten ratkaisemiseksi.

Hogwarts Legacy julkaistaan vuonna 2022 laitteille PC, PS4, PS5, Xbox One ja Xbox Series X/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *