eSports Pelit Teknologiat Uutiset

Uusi Skyrim Mod Lisää Aseita Peliin, Jopa yli 200 Asetta

Jos yksi asia on varma The Elder Scrolls 5: Skyrim -pelistä, niin sen olevan fantasia peli. Uusi lisäys tekee pelistä modernimman maailman.

Pyydettäessä kuvausta The Elder Scrolls 5: Skyrim -pelistä useimmat pelin fanit alkavat kertoa sen fantasia maailmasta. Mahtavista lohikäärmeistä Alduin World-Eateriin, magiaan, vanhoihin velhoihin ja viehättäviin kyliin peli ei tunnu liittyvän meidän arkiseen maailmaamme millään tavalla.

Pelissä ei yritetä matkia modernia 2000-luvun elämää ja erityisesti taistelut kuuluvat aivan eri vuosituhannelle. Yksi pelin fani on kuitenkin päättänyt laittaa lopun tälle ja tuoda Skyrimin lähemmäs nykypäivää.

Käyttäjä Mirci33 latasi Nexus Mods -alustalle tiedoston, joka muuttaa Skyrim-maailman sopivammaksi esimerkiksi Fallout-pelin faneille. Tämä tarkoittaa aseita. Eikä vain muutamia erilaisia aseita vaan noin 203 pitkän välimatkan asetta.

Mukana on niin pistooleja, haulikkoja, kivääreitä kuin liekinheittimiäkin. Valitettavasti lisäosa on saatavilla vain Skyrimin versioihin Anniversary Edition ja Special Edition.

”Modern Weapons” -lisäosasta on hyvä tietää, että pelaaja ei voi vain ostaa tai löytää uusia aseita ympäri Skyrim-maailmaa.

Sen sijaan hänen täytyy rakentaa aseet käyttäen Skyrimin aseiden luomismekanismia. Kuvauksessa kerrotaan, että pelaajan tulee hankkia osat jokaiseen aseeseen, kuten runko, piippu, ym. Kun pelaaja on löytänyt kaikki osat, hänen täytyy vielä koota ase. Lisäksi kokoamisvaiheessa voidaan tarvita kultakolikoita, riippuen ammusten koosta ja aseen tehokkuudesta.

Koska Skyrim-peliä on mahdollista pelata uudelleen lähes loputtomasti jo pelkällä perusversiolla, monet kiinnostavat lisäosat tekevät sen pelattavuudesta entistäkin laajempaa.

Vielä on hankalaa arvailla, kuinka Mirci33:n lisäosa tulee vaikuttamaan pelin pelattavuuteen, mutta aseiden lisäämistä peliin on odotettu jo pidemmän aikaa ja siksi monet pelaajat aikovat ladata sekä testata hänen julkaisemaansa lisäosaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *