Uncategorized

Vedonlyönti e-Urheilussa – Näin se Toimii

E-urheilu on viime vuosina kohonnut yhdeksi vedonlyöntisivustojen suosituimmista lajeista. Tämä on suoraa seurausta siitä, että lajin tunnettuus on hypännyt huimia loikkia eteenpäin, ja sen parissa liikkuu nykyään suuria rahoja. Vedonlyönti e-urheilussa onnistuu nettisivustoilla, kuten https://rabona.com/fi/sport, ja tarjolla on kattavasti vaihtoehtoja niin lajeissa kuin kohteissakin.

Kyseessä on siitä mielenkiintoinen rahapelaamisen muoto, että omalla osaamisella ja tiedoilla voi oikeasti vaikuttaa lopputulemaan. Oletko vielä kokeillut vetojen asettamista? Jos et, tässä on muutama vinkki siitä, miten päästä alkuun.

Tilin luominen ja tallettaminen

Ihan ensimmäinen askel on tilin luominen valitsemallesi verkkosivustolle. Tämä onnistuu nopeasti, sillä nykyään voit rekisteröityä pelaajaksi omilla pankkitunnuksillasi. Samalla kertaa voit tallettaa näppärästi pelirahaa haluamasi summan, joten saat lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Homma toimii niin, että syötät sivustolla haluamasi talletussumman sille varattuun kohtaan ja valitset pankkisi avautuvasta listasta.

Sitten käyt tunnistautumassa verkkopankissasi ihan samaan tapaan kuin missä tahansa viranomaispalvelussa. Samalla tietysti vahvistat sen, että haluat siirtää valitsemasi summan sivustolle.

Vedonlyöntisivusto saa verkkopankista suojattujen yhteyksien kautta tiedon siitä, kuka olet, ja luo sinulle automaattisesti tilin sen pohjalta. Tämän ansiosta sinulta ei tarvita enää erillistä todistusta siitä, että olet täysi-ikäinen ja todella se, kuka sanot olevasi. Rahat siirtyvät luodulle tilille välittömästi, eli voit aloittaa vedonlyönnin halutessasi saman tien.

Lajit ja vedonlyöntikohteet

E-urheilun vedonlyöntikohteita löytyy sekä FPS- (first person shooter), RTS- (real time strategy) että MOBA (multiplayer online battle arena) -peleistä. Erityisesti kohteita on tarjolla kaikkein isoimmista ja seuratuimmista kilpalajeista, kuten CS:GO, Dota 2, League of Legends ja Valorant. Lisäksi saatavilla voi olla Starcraft 2- ja Kings of Glory -kohteita sekä paljon muuta.

Sinun kannattaa aloittaa sellaisista lajeista, jotka ovat jo etukäteen tuttuja. Kun tunnet lajin taustoja ja historiaa, sinun on helpompi analysoida kohteita. Myös siitä on varmasti hyötyä, jos tiedät vahvimmat pelaajat ja heidän mahdolliset poissaolonsa tiimeistä. Itseä kiinnostavaa lajia tulee luonnostaan seurattua enemmän, mikä on aina hyväksi vetojen asettamista ajatellen.

Jos olet uusi veikkauksen parissa, voi olla hyvä lähteä liikenteeseen yksinkertaisilla vedoilla. Esimerkiksi pitkävedot (1X2) ovat simppeleitä: niissä sinun tulee vain arvata, kumpi joukkue voittaa ottelun. E-urheilussa ei ole olemassa tasapelin mahdollisuutta, eli käytännössä perinteisen pitkävedon X-vaihtoehto jää pois.

Myös turnausten voittajavedot ovat yleisiä, ja niitä on helppo asettaa. Muita mahdollisia vetomuotoja ovat esimerkiksi tasoitusvedot, handicap-vedot ja erilaiset karttavedot. Lisäksi voit vaikkapa veikata, kuka voittaa ensimmäisen puolikkaan.

Kun e-vedonlyönti alkaa tuntumaan hieman tutummalta, voit kokeilla erilaisia live-kohteita, joita on e-urheilussa usein tarjolla.

Niissä pääset asettamaan vetoja tapahtuman jo ollessa käynnissä. Tämä tuo mukaan vielä lisäannoksen jännitystä ja mahdollisuuksia vetojen viimeistelyyn, mutta vaatii kenties hieman enemmän osaamista.

Harjaannu erilaisia bonuksia hyödyntäen

Kun lähdet harjoittamaan taitojasi, voit hyödyntää monia erilaisia bonuksia, joita vedonlyöntisivustot myöntävät pelaajilleen. Ne voivat olla esimerkiksi sellaisia, joilla saat oman talletuksesi päälle ylimääräistä pelirahaa. Tämä bonusraha on yleensä melko vapaasti käytettävissä veikkauskohteissa, joten voit käyttää sen haluamasi lajin veikkaamiseen.

E-urheiluun saattaa olla tarjolla myös sinulle täysin maksuttomia ilmaisvetoja. Niiden käyttö on tarkempaan rajattua: yleensä ne voidaan käyttää vain tietyssä lajissa/kategoriassa. Ilmaisvetoja kannattaa kuitenkin hyödyntää, sillä ne ovat erityisen hyviä harjoitteluun.

Jos sitten vedot eivät menekään ihan toivotun mukaisesti, kannattaa tarkistaa, onko saatavilla käteispalautustarjouksia. Ne antavat sinulle takaisin pienen osan häviämistäsi rahoista, mikä lohduttaa mahdollisen tappion jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *