Teknologiat

Incap Oyj (ICP1V) Osake

incap osake


Incap Oyj on suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia valmistuspalveluja eri toimialoille.

Tässä artikkelissa tarkastellaan Incap Oyj:tä, sen toimintaa ja sijaintia, sekä yrityksen osakkeita ja niiden markkinatilannetta.

Yritysprofiili

Attribuutti Tiedot
Yrityksen nimi Incap Oyj
Perustettu 1985
Pääkonttori Helsinki, Suomi
Toimiala Elektroniikan sopimusvalmistus
Päätuotteet Elektroniikan valmistuspalvelut
Toimitusjohtaja Otto Pukk
Liikevaihto (2023) 230 miljoonaa euroa
Työntekijöiden määrä Noin 2 500
Osakkeen nimi INCAP
Pörssilistaukset Helsingin pörssi (HEL:ICP1V)
Markkina-arvo Noin 400 miljoonaa euroa
ISIN-koodi FI0009006407

Mikä on Incap Oyj?

Incap Oyj on suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman elektroniikan valmistuspalveluja.

Vuonna 1985 perustettu Incap on kasvanut merkittäväksi toimijaksi elektroniikan valmistusmarkkinoilla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa.

Mitä Incap tekee?

Incap tarjoaa monipuolisia elektroniikan valmistuspalveluja eri teollisuudenaloille:

  1. Elektroniikan valmistuspalvelut: Incap valmistaa elektroniikkatuotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan, mukaan lukien piirilevyjen valmistus ja kokoonpano.
  2. Tuotantopalvelut: Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia tuotantopalveluja, jotka kattavat kaiken suunnittelusta ja prototyyppien valmistuksesta massatuotantoon.

Sijainti ja globaali läsnäolo

Incapin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia useissa maissa, kuten Intiassa, Virossa ja Slovakiassa, mikä mahdollistaa sen toimimisen globaalilla tasolla ja asiakkaiden palvelemisen eri puolilla maailmaa.

Incapin osakkeet

Incapin osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena ja ne tunnetaan tunnuksella “ICP1V” Helsingin pörssissä.

Osakelistaukset

  1. Helsingin pörssi (HEL:ICP1V): Incapin ensisijainen listaus on Helsingin pörssissä Suomessa.

Tietoja osakkeista

Incapin osakkeet ovat houkutelleet sijoittajia, jotka etsivät altistumista elektroniikan valmistusmarkkinoille. Osakkeet tunnetaan vakaasta suorituskyvystään ja kasvumahdollisuuksistaan.

Viimeaikainen suorituskyky

Viime vuosina Incap on keskittynyt laajentamaan tuotantokapasiteettiaan ja parantamaan teknologisia ratkaisujaan, mikä on vaikuttanut myönteisesti yhtiön osakkeiden suorituskykyyn.

Incapin strateginen painopiste uusien markkinoiden avaamisessa ja tuotannon tehostamisessa on houkutellut sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia.

Johtopäätös

Incap Oyj on merkittävä toimija elektroniikan sopimusvalmistusmarkkinoilla. Yrityksen pitkä historia, monipuolinen palveluvalikoima ja vahva markkina-asema tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

Incapin osakkeet, jotka ovat listattu Helsingin pörssissä, tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja kasvavaa alaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *