Teknologiat

Detection Technology Osake

Detection Technology Oyj on suomalainen kuvantamisteknologian yritys, joka kehittää ja valmistaa röntgenilmaisimia ja -järjestelmiä. Yhtiö palvelee lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksia maailmanlaajuisesti.

Detection Technology on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan, jotka parantavat asiakkaidensa turvallisuutta ja suorituskykyä.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 1991
Pääkonttori Oulu, Suomi
Toimiala Kuvantamisteknologia
CEO Hannu Martola
ISIN FI4000121921
Työntekijät 800+ (2024)
Markkina-arvo 233 miljoonaa EUR (2024)
Listattu Nasdaq Helsinki

Mitä Detection Technology Tekee?

Detection Technology kehittää, valmistaa ja myy röntgenkuvantamisjärjestelmiä ja -komponentteja. Yhtiön tuotteita käytetään laajalti lääketieteellisessä kuvantamisessa, turvatarkastuksissa, teollisuuden mittaussovelluksissa ja muissa erikoissovelluksissa.

Yhtiön päätuotteisiin kuuluvat sensorikomponentit ja optimoidut ilmaisinjärjestelmät, joissa on mikropiirejä, elektroniikkaa, mekaniikkaa, ohjelmistoja ja algoritmeja.

Yhtiön Sijainti

Detection Technologyn pääkonttori sijaitsee Oulussa, Suomessa, mutta yhtiöllä on toimintaa myös kansainvälisesti, mukaan lukien tuotantolaitokset Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Detection Technologyn Osake

Detection Technologyn osake on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä kaupankäyntitunnuksella DETEC. Osakkeen ISIN-koodi on FI4000121921.

Yhtiön osakkeet ovat kiinnostavia sijoituskohteita erityisesti teknologiasijoittajille, jotka etsivät kasvumahdollisuuksia korkean teknologian aloilta.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Detection Technology Oyj
Kaupankäyntitunnus DETEC
ISIN FI4000121921
Listattu Nasdaq Helsinki
Osakkeen hinta 14,85 EUR (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 233 miljoonaa EUR (2024)
Osakkeiden lukumäärä 15,700,000

Osakkeiden Kaupankäynti

Detection Technologyn osakkeet ovat olleet kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingissä vuodesta 2015 lähtien. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 14,85 EUR.

Yhtiön pörssilistaus on mahdollistanut sen kasvun ja laajentumisen sekä parantanut sen kykyä investoida tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yhtiö on tunnettu vakaasta taloudellisesta suorituskyvystään ja osingonmaksustaan.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Vuonna 2023 Detection Technologyn liikevaihto oli 103,8 miljoonaa euroa, ja yhtiön ennustetaan kasvavan edelleen vuosina 2024 ja 2025. Yhtiö on panostanut erityisesti turvallisuus- ja teollisuussegmenttien kasvuun, ja näiden segmenttien liikevaihdon odotetaan kasvavan kaksinumeroisesti vuonna 2024.

Detection Technology on investoinut merkittävästi myös uusiin markkinoihin, kuten Intiaan, ja odottaa globaalin turvallisuusmarkkinan kasvavan keskipitkällä aikavälillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *