Teknologiat

Polestar Osake

Polestar Automotive Holding UK PLC on ruotsalainen sähköautojen valmistaja, joka keskittyy korkean suorituskyvyn sähköautoihin. Yritys on tunnettu innovatiivisista ja ympäristöystävällisistä ajoneuvoistaan, ja se pyrkii edistämään kestävää liikennettä globaalilla tasolla. Polestar on Volvo Carsin ja Geely Holdingin yhteisyritys.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 2017
Pääkonttori Göteborg, Ruotsi
Toimiala Sähköautojen valmistus
CEO Thomas Ingenlath
ISIN GB00BNR5Y825
Työntekijät 1,500+ (2024)
Markkina-arvo 2,7 miljardia USD (2024)
Listattu Nasdaq New York

Mitä Polestar Tekee?

Polestar kehittää ja valmistaa sähköautoja, jotka yhdistävät korkean suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden. Yhtiön mallistoon kuuluvat muun muassa Polestar 2, Polestar 3 ja Polestar 4.

Polestar keskittyy myös tulevaisuuden innovaatioihin, kuten autonomisiin ajoneuvoihin ja älykkäisiin liikenneratkaisuihin. Yhtiön tavoitteena on valmistaa täysin ilmastoneutraali auto vuoteen 2030 mennessä osana Polestar 0 -projektia.

Yhtiön Sijainti

Polestarin pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa, mutta yhtiöllä on tuotantolaitoksia ja toimipisteitä eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Kiina ja Yhdysvallat. Yhtiö toimii aktiivisesti Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Aasian markkinoilla.

Polestarin Osake

Polestarin osake on listattu Nasdaq New York -pörssissä kaupankäyntitunnuksella PSNY. Osakkeet tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden osallistua sähköautomarkkinoiden kasvuun ja yhtiön innovaatioihin.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Polestar Automotive Holding UK PLC
Kaupankäyntitunnus PSNY
ISIN GB00BNR5Y825
Listattu Nasdaq New York
Osakkeen hinta 0,68 USD (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 2,7 miljardia USD (2024)
Osakkeiden lukumäärä 1,5 miljardia

Osakkeiden Kaupankäynti

Polestarin osakkeet ovat olleet kaupankäynnin kohteena Nasdaq New York -pörssissä vuodesta 2021 lähtien. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 0,68 USD.

Yhtiö on saanut merkittävää rahoitusta, mukaan lukien 950 miljoonan USD ulkoisen rahoituksen, mikä tukee sen liiketoimintasuunnitelmaa ja tavoitetta saavuttaa positiivinen kassavirta vuoteen 2025 mennessä.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Polestar raportoi vuonna 2023 liikevaihdokseen 2,4 miljardia USD, ja yhtiö ennustaa vahvaa volyymin kasvua vuoteen 2025 mennessä. Yhtiö on investoinut merkittävästi tuotantokapasiteetin laajentamiseen ja uusien mallien kehittämiseen.

Polestar uskoo, että sen sähköajoneuvomallistot, kuten Polestar 3 ja Polestar 4, sekä tulevat mallit Polestar 5 ja Polestar 6, vahvistavat sen asemaa sähköautomarkkinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *