Teknologiat

Ovaro Osake

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka keskittyy erityisesti asuinkiinteistöjen hankintaan, hallintaan ja kehittämiseen. Yhtiö pyrkii tarjoamaan vakaita tuottoja sijoittajilleen hyödyntämällä ammattitaitoista kiinteistöjohtamista ja -kehitystä.

Yhtiön Tiedot

Tiedot Arvo
Perustettu 2010
Pääkonttori Helsinki, Suomi
Toimiala Kiinteistösijoittaminen
CEO Marko Huttunen
ISIN FI4000349113
Työntekijät 30 (2024)
Markkina-arvo 32,3 miljoonaa EUR (2024)
Listattu Nasdaq Helsinki

Mitä Ovaro Tekee?

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj hallinnoi ja kehittää pääasiassa asuinkiinteistöjä. Yhtiön liiketoimintamalli perustuu kiinteistöjen hankintaan, vuokraamiseen ja myyntiin. Tavoitteena on optimoida kiinteistösalkun arvoa ja tuottoa pitkällä aikavälillä.

Ovaro pyrkii kehittämään kiinteistöjään siten, että ne täyttävät nykyaikaiset vaatimukset ja tarjoavat houkuttelevia asuin- ja toimitilaratkaisuja. Yhtiön kiinteistösalkkuun kuuluu asuntoja, toimitiloja ja tontteja eri puolilla Suomea.

Yhtiön Sijainti

Ovaron pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta yhtiön kiinteistöt sijaitsevat eri puolilla Suomea. Yhtiö keskittyy erityisesti kasvukeskuksiin, joissa on potentiaalia kiinteistöjen arvonnousulle ja vakaalle vuokratuotolle.

Ovaron Osake

Ovaron osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä kaupankäyntitunnuksella OVARO. Osakkeen ISIN-koodi on FI4000349113. Yhtiön osakkeet kuuluvat kiinteistösijoitussektoriin ja ne tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden hyötyä kiinteistömarkkinoiden kehityksestä.

Osakkeen Tiedot

Tunnus Arvo
Osakkeen nimi Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj
Kaupankäyntitunnus OVARO
ISIN FI4000349113
Listattu Nasdaq Helsinki
Osakkeen hinta 4,19 EUR (kesäkuussa 2024)
Markkina-arvo 32,3 miljoonaa EUR (2024)
Osakkeiden lukumäärä 7,71 miljoonaa

Osakkeiden Kaupankäynti

Ovaron osakkeet ovat olleet listattuina Nasdaq Helsingissä vuodesta 2018 lähtien. Vuoden 2024 alussa osakkeen hinta oli noin 4,19 EUR, ja yhtiön markkina-arvo oli 32,3 miljoonaa EUR. Yhtiö on viime aikoina panostanut kiinteistökantansa kehittämiseen ja optimointiin, mikä on heijastunut positiivisesti osakkeen arvon kehitykseen.

Taloudellinen Kehitys ja Tulevaisuuden Näkymät

Vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä Ovaro raportoi liikevaihdokseen 1,24 miljoonaa EUR, mikä on hieman laskua edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna (1,41 miljoonaa EUR).

Yhtiön nettotulos oli 0,06 miljoonaa EUR, kun se vuotta aiemmin oli tappiolla 0,204 miljoonaa EUR. Yhtiön perusosakekohtainen tulos oli 0,01 EUR verrattuna edellisvuoden 0,02 EUR tappioon osakkeelta.

Yhteenveto

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj on merkittävä suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden hyötyä kiinteistömarkkinoiden kehityksestä ja vakaista tuotoista.

Yhtiön osakkeet tarjoavat mielenkiintoisen sijoitusmahdollisuuden erityisesti niille, jotka etsivät pitkäaikaista sijoituskohdetta kiinteistöalalta. Ovaro jatkaa kiinteistösalkkunsa kehittämistä ja optimoimista varmistaakseen kilpailukykynsä ja tuottojensa kasvun tulevaisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *