Teknologiat

Huawein Valikoimassa HarmonyOS-pohjaisia älylaseja Vaihdettavilla Linsseillä

Huawein suunnitelmissa oli julkaista kokoelma uusia laitteita 23. joulukuuta. Mallistoon kuuluvat esimerkiksi tuotteet Huawei P50 Pocket, Huawei Watch D ja muita laitteita, kuten älylasit. Älylasit ovat teknologiayritysten uusin trendi, mutta niitä myydään monia erilaisia.

Lasit voivat olla AR-lasit, niissä voi olla kamera tai sitten ne ovat vain lasien muotoiset kuulokkeet. Viimeinen kuvastaa Huawein älylaseja, jotka ovat laseiksi rakennetut kuulokkeet, joissa on luun kautta johtuvat kaiuttimet. Lasit toimivat HarmonyOS-järjestelmällä ja luultavasti äänikomennoilla.

Ne ovat yhteensopivat muiden Harmony-sopivien laitteiden kanssa.

Mielenkiintoiset laseista tekee se, että kumpikin linssi voidaan irrottaa sangoista ja etupaneeli tarttuu runkoon magneeteilla. Tästä johtuen samaa paria laseja voi käyttää sekä lukulaseina että aurinkolaseina.

Huawei on julkaissut jo kaksi sukupolvea älylaseja. Kummatkin niistä yhteistyössä Gentle Monsterin kanssa ja myös audioälylaseja. Uusi malli näyttää vain Huawein tuotteelta, johon ei ole osallistunut muotialan yrityksiä. Jos VR-kiinnostaa sinua enemmän, Huawein VR Glass 6DoF -lasit ovat parempi valinta sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *