Teknologiat

Samsung Galaxy Tab A7 Kids Edition on Julkaistu Venäjällä

Samsung on julkaissut Venäjällä lasten version Galaxy Tab A7 Lite -tabletista. Tuote tunnetaan nimellä ”Samsung Galaxy Tab A7 Kids Edition” ja siihen on ladattu valmiiksi paljon viihdykettä sekä opettavaa sisältöä.

Laitteeseen on lisätty äideille ja isille lapsilukko-ominaisuuksia, joiden avulla vanhemmat voivat säätää lapsen tabletin käyttöaikaa ja sisältöä. Perheen pienimmille laitteessa on lapsiystävällinen käyttöjärjestelmä ja jopa oma pieni virtuaalinen assistentti – nallekarhu nimeltä Marusia. Lapset voivat pyytää Marusiaa kertomaan heille tarinan, soittamaan musiikkia tai pelaamaan pelejä.

Viihteen puolella Samsung on valinnut kumppaneikseen tunnettuja nimiä. Laitteessa on Lego TV, jonka videovalikoima laajenee jatkuvasti. Lisäksi laitteessa on Brio World -pelejä, Pettson’s Inventions, useita Toca Boca -pelejä, kolme Kikoriki-peliä ja paljon muuta.

Ulkoapäin Galaxy Tab A7 Kids on pehmeämpi ja nelikulmaisempi suojakuoren takia. Kuoressa on myös suuri kahva. Kuoren sisällä on Tab A7 Lite (vain Wi-Fi) -laite. Siinä on 8.7” LCD (1 340 x 800 px) -näyttö ja Helio P22T -piirisarja, 3 GB RAM ja 32 GB muisti sekä microSD-paikka. Akun koko on 5 100 mAh.

Galaxy Tab A Kids on saatavilla Samsung Russia -kaupasta ja paikallisilta kumppaneilta. Hinta on RUB 15 000 (180 €). Paikallinen mainoskampanja on alkamassa ja sen päätähtinä seikkailevat Kikorikin hahmot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *