Teknologiat

Teleste Oyj (TLT1V) Osake

teleste osake


Teleste Oyj on suomalainen teknologia- ja tietoliikenneyritys, joka keskittyy pääasiassa videovalvontajärjestelmiin ja laajakaistaverkkoihin.

Tässä artikkelissa käsitellään Teleste Oyj:tä, sen toimintaa ja sijaintia, sekä yrityksen osakkeita ja niiden markkinatilannetta.

Yritysprofiili

Attribuutti Tiedot
Yrityksen nimi Teleste Oyj
Perustettu 1954
Pääkonttori Littoinen, Suomi
Toimiala Tietoliikenne ja elektroniikka
Päätuotteet Videovalvontajärjestelmät, laajakaistaverkkoratkaisut
Toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara
Liikevaihto (2023) 143 miljoonaa euroa
Työntekijöiden määrä Noin 860
Osakkeen nimi TELESTE
Pörssilistaukset Helsingin pörssi (HEL:TLT1V)
Markkina-arvo Noin 100 miljoonaa euroa
ISIN-koodi FI0009007728

Mikä on Teleste Oyj?

Teleste Oyj on suomalainen yritys, joka on erikoistunut tietoliikenne- ja videovalvontajärjestelmiin. Perustettu vuonna 1954, Teleste on kasvanut merkittäväksi toimijaksi omalla alallaan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Littoisissa, Suomessa.

Mitä Teleste tekee?

Teleste keskittyy pääasiassa kahteen pääliiketoiminta-alueeseen:

  1. Videovalvontajärjestelmät: Teleste tarjoaa edistyneitä videovalvontaratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja valvontaa julkisissa ja yksityisissä tiloissa.
  2. Laajakaistaverkot: Yritys tarjoaa laajakaistaverkkoratkaisuja, jotka mahdollistavat korkealaatuisen ja luotettavan internet-yhteyden.

Sijainti ja globaali läsnäolo

Telesten pääkonttori sijaitsee Littoisissa, Suomessa. Yrityksellä on myös toimipisteitä ja asiakkaita eri puolilla maailmaa, mikä mahdollistaa sen toimimisen globaalilla tasolla.

Telesten osakkeet

Telesten osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena ja ne tunnetaan tunnuksella “TLT1V” Helsingin pörssissä.

Osakelistaukset

  1. Helsingin pörssi (HEL:TLT1V): Telesten ensisijainen listaus on Helsingin pörssissä Suomessa.

Tietoja osakkeista

Telesten osakkeet ovat olleet suosittuja sijoittajien keskuudessa, jotka etsivät altistumista tietoliikenne- ja turvallisuusmarkkinoille. Osakkeet tunnetaan korkeasta likviditeetistään ja vakaasta suorituskyvystään.

Viimeaikainen suorituskyky

Viime vuosina Teleste on keskittynyt laajentamaan tuotevalikoimaansa ja parantamaan teknologisia ratkaisujaan, mikä on vaikuttanut myönteisesti yhtiön osakkeiden suorituskykyyn. Telesten strateginen painopiste uusien markkinoiden avaamisessa ja teknologian kehittämisessä on houkutellut sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia.

Johtopäätös

Teleste Oyj on merkittävä toimija tietoliikenne- ja videovalvontajärjestelmien markkinoilla. Yrityksen pitkä historia, monipuolinen tuotevalikoima ja vahva markkina-asema tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen. Telesten osakkeet, jotka ovat listattu Helsingin pörssissä, tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja kasvavaa alaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *