Krypto Teknologiat

PSVR2-hinta: Paljonko se Maksaa?

Kuinka paljon PSVR2 maksaa? Koska Sonyn uuden PlayStation VR2:n käyttämiseksi tarvitset myös PS5:n, virtuaalitodellisuus PlayStationilla on melko tyyris kokemus. Haluat siis tietää, paljonko rahaa sinun on säästettävä. Osana PSVR2-opastamme jaamme, miten paljon PSVR2 todennäköisesti maksaa.

PSVR2-hinta: miten paljon se maksaa?

PSVR2:lla ei ole vahvistettua hintaa tämän artikkelin kirjoittamisen aikana, mutta voimme silti ennustaa, kuinka paljon se voisi olla. Julkaisuhetkellä alkuperäinen PSVR maksoi 349 £/399 $. Tämä oli kuitenkin yli viisi vuotta sitten, joten vertaillaanpa muiden markkinoiden VR-laitteiden julkaisuhintoja:

Kuten voit nähdä, hinnat vaihtelevat paljon alustan ja speksien mukaan.

PSVR2 on yksi tehokkaimmista ja ajantasaisimmista VR-laitteista sen julkaisun yhteydessä, joten se todennäköisesti saa melko suuren hintalapun.

Sony haluaa kuitenkin olla kohtuuhintainen ja saatavilla laajemmilla markkinoilla. On myös otettava huomioon, milloin tuote julkaistaan. Lisäksi PSVR2 ei ole langaton, joten et joudu maksamaan premiumia päästäksesi eroon kaapeleista.

PSVR2:n mukaan Sony julkaisee uudet Sense-ohjaimet korvatakseen vanhanaikaiset PS Move -ohjaimet. Nämä todennäköisesti tulevat Sonyn uuden laitteen mukana, mikä voi nostaa hintaa hieman.

Odotamme PSVR2:n olevan hieman kalliimpi kuin Sonyn alkuperäinen headset, joka julkaistiin vuonna 2015.

Sen on oltava saatavilla laajalle markkinalle, varsinkin koska ensimmäisestä PSVR-laitteesta tuli myydyin VR-headset. Päivitämme tämän oppaan heti, kun opimme lisää PSVR2-hinnasta.

Paljonko luulet PSVR2:n maksavan? Jaa ennusteesi kommenteissa ja lue PSVR2-oppaamme saadaksesi lisätietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *